partymusiker.se

Andreas Zetterberg underhåller på din fest!

Det här är mitt underhållningskoncept:

  • Mingelmusik – perfekta låtar när ni anländer till festen
  • Musikquiz till middagen – inget tjafs med papper och penna, mitt upplägg ”Musikmatchen” är riktigt actionspäckat
  • Dans- och partymusik – jag sjunger och spelar låtar som får upp alla på dansgolvet, varvat med Spotifyhits om ni vill

Jag kan även kompa eller leda allsånger och hålla i trådarna som kvällens toastmaster. Vid bröllop är jag gärna pianist eller solist i kyrkan. Jag tar med all teknik som behövs, och ingen lokal eller publik är för stor eller för liten. För att hålla uppe stämningen på festen tar jag aldrig pauser i dansmusiken, utan jag lirar non-stop, dessutom spelar jag tills festen är slut, oavsett vad klockan blir. Jag kan bokas till spelningar inom 20 mils resväg från Blomstermåla (Småland), men vissa undantag kan göras.

Kalender – inbokade spelningar

SEPTEMBER 2020

12 Spelning på privatfest i Falkenberg
26 Spelning på partybåt i Stockholm

OKTOBER 2020

03 Spelning på privatfest i Kalmar
16-18 OTILLGÄNGLIG
23-25 OTILLGÄNGLIG

NOVEMBER 2020

Inget bokat! Boka mig redan idag!

DECEMBER 2020

05 Spelning på företagsfest i Falkenberg
24-26 OTILLGÄNGLIG
31 OTILLGÄNGLIG

JANUARI 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

FEBRUARI 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

MARS 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

APRIL 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

MAJ 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

JUNI 2021

Inget bokat! Boka mig redan idag!

JULI 2021

10 Spelning på bröllop i Falkenberg

AUGUSTI 2021

01-08 OTILLGÄNGLIG
14 Spelning på fest i Burseryd

Boka mig redan idag

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VEM ÄR ANDREAS ZETTERBERG?

Jag är musiker och underhållare med en gedigen erfarenhet som sångare, pianist och artist. Jag har gjort över 1000 spelningar och jag är pålitlig, noggrann, ambitiös och har glimten i ögat. För maximalt tryck och feeling på dansgolvet använder jag professionellt studiotillverkade musikbakgrunder.

” Vi hade en väldigt trevlig personalfest och detta tack vare Andreas! Superkul musikquiz och oerhört bred repertoar till dansen. Alla var så nöjda!!  “

Lena Ullgren

Projektledare, Burde, Växjö

” Dina bidrag med mingelmusik vid gästernas ankomst och dansrepertoaren samt soundet med låtar från 1950-tal till 2000-tal bidrog starkt till i mitt tycke en fulländad fest!!  ”

Stefan Karlberg

50-årsjubilar, Tyresö

” Vi måste skicka ett STORT TACK för din medverkan på vår 100-årsfest! Hela festen blev jättelyckad och en stor del bidrog du med! Vi har fått jättemånga tack från gästerna som tyckte att du var fantastiskt bra. ”

Anna & Stefan Magdesjö

Födelsedagsfirare, Linköping

” Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat Andreas Zetterberg som underhållare på fester och sammankomster av olika slag. Alla som har deltagit har varit jättenöjda. Jag kommer definitivt att anlita honom igen. ”

Anki Nyzell Lindskog

Verksamhetsledare, Smedhälsan Eskilstuna

Bröllop

Pianospel med eller utan sång i kyrkan, mingelmusik, hjälpa till vid middag med allsånger, ljudanläggning mm, musikquiz till kaffet, dansmusik med bröllopsvals och massa partylåtar. Jag har stor rutin av bröllop!

Födelsedagsfest

Mingel när gästerna kommer, hjälpa till som toastmaster och kompa allsånger, leda en kul musikmatch vid flera tillfällen under middagen, dans till långt in på natten. Över 150 födelsedagsfirare kan inte ha fel!

Företagsparty

Snygg mingelmusik, toastmaster och vägleda kunderna genom kvällen, musiktävling till kaffet, skämta lite extra med och om chefen, dans- och partymusik som får upp stämningen på topp! Du kan tryggt överlämna underhållningen på företagsfesten till mig.

In English

I can do almost my entire concept in English. I can do lounge music and party music in English only, I have a music quiz in English (with questions about international singers and bands only). I speak American English almost fluently.

Priser 2020

Mängdrabatt A

Gäller vid 2 spelningar för samma kund inom en 2-månadersperiod
7400/spelning

Mängdrabatt B

Gäller för 3 spelningar eller fler för samma kund inom en 2-månadersperiod
6900/spelning

Priserna inkluderar moms (men momssatsen har Skatteverket satt till 0 % på artistgager, så före och efter moms blir i detta fall samma sak). Priserna inkluderar mitt artistuppträdande, teknik, eventuell konsultation före festen samt resa om maximalt 15 mil, enkel väg från Borås. Överstiger körsträckan 15 mil enkel väg tillkommer 18,50 kr per mil. Priserna gäller mot faktura.

Mer information om Skatteverkets momsregler för kulturutövare finns här

GDPR-policy

Demos

Låtarna i dansrepertoaren sträcker sig från 1930-talets sjömansvalser till 2010-talets clubhits, men flest låtar har jag inom amerikanska rocklåtar och bra bugglåtar. Min repertoar utökas ständigt, och i dagsläget finns cirka 175 låtar i dansrepertoaren. Ungefär ett 50-tal av låtarna sjungs på svenska.

Nöjda kunder i urval

Kammarrätten, Göteborg, Munketorpsteatern, Munktorp, Föreningen Teaterboven, Falköping, Cydonia, Malmö, HMS, Halmstad, Falkenbergs Montessoriskolor, Falkenberg, Telia, Göteborg, Ydre Motorklubb, Ydre, Sofieslätts Bygdegårdsförening, Sofieslätt, Merevent AB, Särö, Burde Förlags AB, Växjö, Åkeson AB, Kinna, IData, Värnamo, Nätverket Kavai, Borås, Rävgården konferens, Rävlanda, Eslövsrevyn, Eslöv, Coop, Hyltebruk, Kustbevakningen, Lysekil, Eskilskommitén, Eskilstuna…

Läs fler omdömen

Andreas Zetterberg Music AB
Rättarevägen 10
384 31  Blomstermåla

info@partymusiker.se
070 – 22 39 740

Innehar F-skattsedel