Hej!
Om du söker underhållning till din fest då har du kommit helt rätt. Jag har ett mycket brett underhållningskoncept som garanterat lyfter ditt party till skyarna. Jag är pianist, sångare, underhållare, enmansband, allsångsledare, toastmaster, karaokevärd och spotify-dj. Spana in videon nedan och läs vidare för att se vad jag kan bidra med på ditt bröllop, födelsedagsfest, kickoff eller vad som helst. Jag har genom åren gjort över 1000 spelningar i olika konstellationer, så stor rutin finns!

Partymusikern Andreas Zetterberg

- Sveriges bredaste underhållningskoncept

Mingelmusik

När gästerna anländer skapar jag en skön cocktailstämning genom att sjunga och spela svängiga loungelåtar. Det blir Stevie Wonder, Bo Kaspers Orkester, Frank Sinatra, Aretha Franklin och Ray Charles för att nämna några. Mina studioproducerade, förstklassiga musikbakgrunder ser till att det blir rätt stuk på alla låtar.


Party- och dansmusik

Min främsta uppgift under en festkväll brukar vara att stå för party- och dansmusiken. Jag har en galet bred partyrepertoar med låtar från 50-talsrock till idag. Här pratar vi alltså 50/60-talslåtar, 70-talsdisco, 80- och 90-talsklassiker, hårdrock, dansband, schlagers, bugglåtar, sjömansvalser, tryckare och låtar från idag. Alla låtarna har bra danstempo, och alla låtar spelar och sjunger jag givetvis till mina svängiga studioproducerade musikbakgrunder för att få rätt tryck och stuk i låtarna. Jag sjunger både på svenska och engelska (samt nån låt på norska och spanska), och jag har med åren blivit rätt vass på att läsa av dansgolvet så att jag spelar de låtar som verkligen funkar. I dagsläget har jag c:a 170 låtar i denna repertoar, men antalet låtar utökas ständigt i min musikstudio. Spana in låtlistan!


Humorshow

Lagom till kaffet levererar jag gärna en kortare humorshow. Jag har ju ett förflutet inom nyårsrevy och krogshow på proffsnivå, så givetvis har jag samlat på mig några humorhöjdare som funkar på fester. Det är inte stand-up, utan lite mer åt musikhumorhållet med galna låtar  och galna texter. Många skratt utlovas!


Allsånger

Allt som oftast på fester så har värden eller värdinnan fixat ett allsångshäfte, detta är lika vanligt på bröllop som på födelsedagsfester. Eftersom jag är en pianist som har oerhört många låtar i huvudet så kan jag med fördel kompa låtarna i häftet, och på så sätt får man lite musikalisk styrning så gästerna sjunger ut lite mer. Jag har även ett eget allsångshäfte med mig, laminerat och klart, bara att dela ut. Låtarna däri är lite modernare allsångslåtar såsom ”Främling” och ”Öppna landskap”, men texterna är nyskrivna och har ett dryckestema. En garanterad stämningshöjare.


Musikmatchen

En riktig temperaturhöjare är att slänga in en musiktävling! Jag tycker att det är trist med vanliga musiktävlingar där nån ställer frågor och folk ska svara på papper, så jag har ett eget koncept kallat ”Musikmatchen” där publiken delas in i lag och får komma fram och tävla två lag i taget i en utslagsturnering. Det blir lite mer action så, och inslaget ”Sjung refrängen” är alltid en given succé! Jag anpassar musikmatchen så att det blir lämpliga frågor för gästerna. Det är med andra ord helt olika frågor om jag befinner mig på ett bröllop med 25-åringar eller om jag är på ett 50-årskalas. Musikmatchen tar c:a 40 minuter, men går att korta vid behov.


Pianist och/eller solosångare

Du kan med fördel använda mig i kyrkan om det är bröllop. Utöver att vara partymusiker har jag även en seriös musikersida, så jag sjunger och spelar gärna den finstämda musiken i kyrkan, eller kompar en annan sångerska eller sångare om ni redan har valt en sådan. Kyrkorgel däremot är inte min grej alls, så det överlämnar jag till kantorn.


Toastmaster

Eftersom jag är van att stå i fokus och ta hand om min publik kan man med fördel lämna över toastmastrandet till mig. Jag är van att hålla i trådarna på evenemang, och trivs med många bollar i luften.


Karaokelåtar

Ibland händer det att någon gäst vill sjunga en låt som inte ingår i min standardrepertoar, och då är det ju smidigt att jag alltid har med mig mitt iPad med tillgång till Youtubes oändliga karaokebibliotek! Text och musik kommer i paddan, det är bara att yla på!


Spotify-DJ

Ibland vill dansgolvet höra nån originalartist, och då har jag alltid med mig Spotify på min iPad, så att jag kan tillgodose alla behov. På vissa spelningar övergår jag till att vara Spotify-DJ fram på småtimmarna, och det funkar alltid fint.

”BÄSTA UNDERHÅLLNINGEN VI HAR VARIT MED OM PÅ ETT BRÖLLOP!” - Helena & Micke
...BIDROG STARKT I MITT TYCKE TILL EN FULLÄNDAD FEST.. - Stefan Karlberg
...”KOMMER DEFINITIVT ATT ANLITA HONOM IGEN” - Anki Nyzell

Tekniken

Jag tar alltid med mina 2 BOSE högtalarsystem, och tack vare dessa kan jag ta en publik eller dansgolv till upp till c:a 250 personer. Sen har jag ju också med med min klaviatur, mixer och lite annat hokuspokus. Jag tar även med en enklare ljusrigg för att skapa lite discolightfeeling över dansgolvet. Min utrustning är kraftfull men tar ganska liten plats. Jag behöver inte ha en scen, det går lika bra att stå på golvet, på gräset, i ett tält, i ett vardagsrum eller varför inte en båt.

Geografiskt

Jag tar spelningar max 2,5 h enkel väg från Bollebygd, där jag bor.

Pauser? Nej tack!

För att hålla uppe tempot på din fest så tar jag inte pauser i dansmusiken. Jag tycker att även om man lägger på en bra pausmusik så dör tempot lite, och så ska vi inte ha det. Alltså; dansmusiken delas inte upp i flera set, utan jag kör nonstop. Oftast 3-4 timmar. Jag sätter heller ingen sluttid, utan jag spelar tills festen är över - allt för att gästerna ska vara så nöjda som möjligt.

Boka mig redan idag!

070 - 22 39 740

info@partymusiker.se

Boka mig till

* Bröllop

* Födelsedagsfest

 1. *Företagsparty

 2. *Kick-off

* Föreningsfest

* Jubileum

 1. *Kräftskiva

 2. *Garden party

 3. *Grannfest

 4. *Julbord

 5. *Konferens

 6. *Pianobarhäng

 7. *Midsommarfest

 8. *Studentskiva

 9. *Kaffet

 10. *Mässan

 11. *Dopet

© Andreas Zetterberg Underhållning 2014
070 - 22 39 740
info@partymusiker.se

Demos

Självklart måste du höra hur jag låter innan du bokar mig!


 1. *Mingelmedley.mp3

(10 låtar)

 1. *Dansmedley.mp3

(19 låtar)


Kolla in låtlistan!

”VECKANS ARTIST” på 123festmusik.se!


Läs intervjun här!

Infoblad (pdf)